tisdag 9 juni 2009

drinkdags!


Det händer inte så mycket här. Drinkunderlägg inhandlade för en femma, ganska tacky, men samtidigt söta..

fredag 5 juni 2009

Skön retrokula


Idag hittade jag den här sköna prylen. Jag tror att den har stått i någon butik av något slag på 50/60talet? Verkligen bevarad om så är fallet! Jag ska fylla den med något fint, kanske glaskulor? godis? kakor? Vad tycker ni? Klicka för förstoring av bilden.

torsdag 4 juni 2009

Kryddfåglarna


Är inte dessa dom finaste salt och pepparfåglarna ni någonsin skådat? Dom är så jäkla fina, och dom är mina! 80kr gav jag för dem på loppisen i lördags. Åh så fint.

Dagens fynd


Dagens små fynd är jag nöjd med! Den vita pressglas-skålen ska jag odla kattgräs i till kissen, och den svarta väskan ska putsas upp. Den var i väldigt fint skick, ofta brukar de vara väldigt smutsiga. Askoppen ska jag lägga ut på tradera, tror ni jag får igen pengarna?

En desserttallrik från UE, 5kr
Vit skål i pressglas, 15kr
Kuvertväska, 5kr
UE Askkopp formgiven av Mari Simmulson, 65kr

onsdag 3 juni 2009

Loppispremiär

Äntligen kameran tillbaka, så nu ska jag blogga som bara den! Börjar med att visa helgens loppisfynd. Loppispremiär var det här i piteå, och ca 300bord var uppställda vid noliaområdet. Det är en hel del att gå igenom, men någon måste ju göra det ;) Varje lördag hela sommaren kommer det att vara loppis på Nolia, vi ses där!


En vacker skål i grönt pressglas, 50kr.


Retroservis från stavangerflint i Norge. 50kr för alla delar, ett riktigt kap!



söt spargris! 10kr


Har mer prylar att visa, kika in i morgon!