torsdag 3 december 2009

Otursdag


jag har oftast väldigt tur, eller otur. Idag har jag en otursdag. Jag har blivit riktigt dålig av influensavaccinet, jag har krossat mina mysigaste ljuslyktor från Gullaskruf, samt gjort ett stort nagg på en utav mina favoritskålar, USCH!

4 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Det är så trist när man lyckas ha sönder grejer så där, jag har varit förskonad, men lyckades nyligen bolla runt med en Astra-tekopp så den gick i tusen bitar, sen smashade jag fatet när jag stängde diskmaskinen...suck...

Frida sa...

Ajdå vad olycksamt! Och som svar på din tidigare fråga, jo det var jag som vann skålen, haha :) nu ser jag dock närmare på bilden att det verkar vara missfärgningar inuti den, funderar på att vägra betala..

Linda sa...

Din stackare! Jag är tydligen inte den enda som är otursförföljd (se min blogg). Hoppas du hittar några fina ersättare! Mycket fin blogg du har förresten. Jag läser..mycket och ofta. :-)

Agata sa...

OJ! Jag har lyckats slänga ut en sådan ljuslykta genom fönstret, så den landade fyra meter ned, i ett trädäck visserligen, men det blev inte en skråma! Det var ju också lite läskigt med tanke på vilken skada en sådan obräcklig tingest kunnat åsamka ett huvud, om den landat på någon! Men, jaha, de kan alltså gå sönder, intressant...