fredag 1 juli 2011

Skolplancher

Just nu svämmar källaren över med gamla skolplancher. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom, det är nog bökigt att sälja dom via tradera. Och jag gillar inte riktigt "shabby" stilen. Men dom är ganska charmiga(förrutom jesusplancherna, scary).

Min farfar var vaktmästare på en skola, han sparade allt..

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du tänka dig att sälja via din blogg? Jag är ute efter en plansch med någon fin blomma och dess delar i genomskärning.... eller en anatomisk plansch...
Du kan väl maila: birggun@gmail.com

Hanna sa...

Jag köper oxå gärna en eller två med växter på om du vill bli av med några. (Jesus är för läskig, jag håller med!) Fast det kan ju iofs vars lite jobbigt att packetera och posta så stora grejer men...vill du sälja, maila mig gärna; kattching@gmail.com

Gila sa...

Sälja via blocket så får folk hämta hos dig.

Susanna sa...

Jag köper också gärna!
Har du möjligtvis någon med en spårvagn på? Annars duger det med växter eller något annat fint :-)

susanna.lundqvist(a)gmail.com

trillivippa sa...

Ojoj, vilken guldgruva du sitter på! Har sett att ett par andra bloggare letar efter skolplanscher så kan du tänka dig att sälja och skicka så får du hojta till! :)

Allt det gamla goda sa...

jag köper också gärna en eller ett par stycken! var bor du? lämna isåfall en kommentar på ett valfritt inlägg hos mig och ange din mail. vad är det för motiv på dem, förutom jesus och växter? är det även djur, kroppen, svamp, bär, frukt osv?

sandra sa...

Hej!

jag är intresserad av att köpa, men vart bor du, så kanske jag kunde kommit och hämtat om det inte är för långt iväg. Är intresserad av vitsippa, djur o övrig flora och fauna. Vad tar du per styck?

sandra sa...

Skandal att jag inte sett din blogg innan, jättefin! Nu har du en följare till, plus att du ligger länkar på min blogg! :)

Maria på tid och rum i Årsta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nästankusin Erica sa...

Som du märker så tror jag inte att du kommer att ha problem med att bli av med dem. Även på Tradera kan du välja: Endast avhämtning!
Själv skulle jag vilja ha en antingen med äpplen eller svenska orkideér :-)

ericaholm@hotmail.com

Jag håller till i Sundbyberg

Lina sa...

Oj oj oj!!! Älskar skolplancher men dom 2 jag har är trasiga i kanterna & lite fläckiga loppisköp. Ligger i källaren, kan inte slänga dom ändå. :-D
men vilka fina plancher du hade. Gillar din blogg! Du hamnar på min favvo lista helt klart!

Felicia sa...

Åh, jag är också jätte sugen på att köpa. Helst någon med Jesus :)